471

juny 2018 | Sant Feliu de Llobregat

El Ple

Tribuna oberta

Abril 2018

Aprovació inicial del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima i adhesió al Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia. Unanimitat

Modificació puntual del PGM per a la creació d’un nou equipament al costat de la Catedral. En contra, Cs.

Moció d’ICV-EUiA per l’Adhesió del Ple municipal a la Declaració del Consell Comarcal del Baix Llobregat per la continuïtat de la xarxa impulsors del programa de garantia juvenil a Catalunya. Unanimitat

Moció de Cs de rebuig als actes incívics que han embrutat i degradat la via pública i el paisatge urbà de la nostra ciutat. Moció aprovada amb diferents votacions i un canvi de redactat.

Moció del PP per demanar ajudes econòmiques per passar la Inspecció Tècnica d’Edificis. Unanimitat

Moció de Junta de Portaveus i regidor no adscrit, per manifestar la solidaritat amb les víctimes i amb els familiars, i la població de nicaragüenca; i sol·licitar que es promogui el diàleg per tal de superar aquesta situació.

Moció d’ICV-EUiA per l’Adhesió del Ple al Manifest de l’Espai Democràcia i Convivència. A favor d’ERC, PDeCAT i el regidor no adscrit, en contra de PSC, Cs i PP, i abstenció de VSF.

Moció del PSC de suport per a la implementació de la renda garantida de ciutadania. Aprovada amb els vots en contra d’ERC i l’abstenció del PDeCAT.

Moció del PSC per a la ratificació del conveni 189 de l’OIT  sobre les persones treballadores de la llar. Unanimitat

Moció per ERC per a retre homenatge a la memòria de Guillem Agulló i Salvador. A favor, ICV-EUiA, PSC, Cs (punt 2), PDeCAT, VSF i el regidor no adscrit. En contra Cs (punt 3) i PP. Abstenció Cs (punt 1).

Moció d’ERC i PDeCAT enfront la injustícia i en defensa de la llibertat. A favor, ICV-EUiA, un regidor de VSF i el regidor no adscrit. En contra PSC, Cs i PP. Abstenció, un regidor de VSF.

Envieu-nos les vostres cartes a comunicacio@santfeliu.cat o per correu postal a l’Ajuntament (pl. Vila, 1).  Indiqueu el vostre nom i cognoms, adreça, telèfon i DNI. Les cartes es publicaran per rigorós ordre d’arribada.

Reclamació a l’antiga Caixa de Catalunya

 

L’any 2013 vaig reclamar a Caixa de Catalunya (ara BBVA) les meves dades econòmiques per poder fer la declaració de la renda, entre les quals hi havia un dipòsit que havia contractat. La meva sorpresa va ser quan em van dir que no disposaven de les dades perquè s’havien traspaperat i enlloc apareixia el dipòsit de diners que tenia. Llavors vaig començar un periple (entrevistes amb diferents caps de les oficines, queixa a l’OMIC) i fins a data d’avui encara no he aconseguit cap resposta.

 

Salvador Cussó Montserrat

Maig 2018

Aprovació inicial del Reglament de Participació Ciutadana. Unanimitat.

Moció de diferents entitats de persones amb discapacitats, per manifestar el suport al reconeixement del recentment traspassat científic Stephen Hawking i sol·licitar que s’utilitzi el seu nom al nomenclàtor de Sant Feliu. Unanimitat

Moció del Consell Solidari per manifestar la solidaritat amb les víctimes i familiars, i tanmateix amb la població de Palestina; i sol·licitar que es promogui el diàleg per tal de superar aquesta greu situació. Unanimitat

Moció d’ICV-EUiA, Cs i regidor no adscrit de rebuig al tancament de línies de P3 al Baix Llobregat . Unanimitat

Moció de Cs perquè s’habilitin espais a la via pública per seguir els partits de la Selecció Espanyola durant el mundial de futbol. En contra, ICV-EUiA, PSC, ERC, PDeCAT, un regidor de VSF i el regidor no adscrit. A favor, Cs, un regidor de VSF i PP.

Moció d’ICV-EUiA, ERC, PDeCAT i regidor no adscrit, en suport al professorat de l’institut Palau de Sant Andreu de la Barca que presenta l’Assemblea de Professorat del Palau i la Plataforma de Suport 9. En contra de Cs i PP. Abstenció del PSC i VSF.

Moció alternativa del PSC de suport a la resolució del Consell Escolar de l’institut El Palau. A favor, ICV-EUiA, PSC, ERC i regidor no adscrit. Abstenció, Cs, PDeCAT, VSF i PP.

Moció del PSC sobre la universalització dels serveis sanitaris i la lluita contra les llistes d’espera. A favor d’ICV-EUiA, PSC, ERC i PDeCAT (punts 1 i 2), Cs, VSF i regidor no adscrit. En contra, ERC (punts 3 i 4). Abstenció, PDeCAT (punts 3 i 4) i el PP en la resta de punts.

Més informació sobre els acords del ple a: www.santfeliu.cat/noticiesple