471

juny 2018 | Sant Feliu de Llobregat

Esports

Noves tarifes de la piscina de l’Escorxador

L’Ajuntament de Sant Feliu va aprovar les noves tarifes de la piscina municipal de l’Escorxador per a la temporada d’estiu de 2018 en el passat ple d’abril. Enguany serà el segon any que s’aplica la tarifació social als abonaments mensual i de temporada de la Piscina; els imports dels quals varia en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar. Els preus d’aquests abonaments així com dels descomptes, establerts en quatre trams atenent al nivell de renda familiar i al nombre de persones de cada família, són els mateixos que l’any 2017.

El preu de l’abonament mensual oscil·la entre els 24 i els 53 €, mentre que l’abonament de temporada va dels 57 als 126 €. En aquests abonaments s’aplica un 10% de descompte a les famílies amb persones amb discapacitats o amb infants en règim d’acolliment. També s’aplicarà un 20% de descompte a les persones titulars del carnet blau i descomptes del 30% als nuclis familiars segons tipus d’abonament i tram.

Les entrades puntuals no experimenten cap increment i continuaran tenint preus únics en funció de l’edat. Enguany s’incorpora com a novetat la creació d’un paquet de 10 entrades per a tots els usuaris i usuàries que es pot utilitzar els dies laborables.

L’Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar pels abonaments mensual o de temporada seguint el model de tarifació social, que es pot consultar a

http://www.santfeliu.cat/calcultarifacio.

La piscina de l’Escorxador estarà oberta fins al 2 de setembre

La piscina d’estiu estarà oberta tots els dies fins al 2 de setembre, d’11 a 20 h. A més, durant les nits de divendres i dissabtes de juliol i agost, funcionarà de 21 a 23 h, en el marc de les “Nits a l’Escorxador”. Els abonaments es poden adquirir al Complex de Piscines fins al 10 d’agost. Per tramitar l’abonament és imprescindible sol·licitar cita prèvia a partir del 14 de maig o bé presencialment al Complex o bé per telèfon 93 666 14 44. Enguany es continua aplicant el sistema de tarifació social als abonaments mensuals i de temporada.

Nous èxits esportius a la fi de la temporada 2017-2018

L’equip del Xamfrà CBS es proclama campió de Lliga FEDIC

Els jugadors del Xamfrà CBS van rubricar un final de temporada immillorable en proclamar-se campions de la Lliga FEDIC. L’equip, que va acabar l’any passat en tercera posició a la taula, va assolir l’objectiu marcat a inicis de temporada de coronar la categoria després de la jornada disputada a Calella el passat 9 de juny.

Les jugadores del Barça CBS, campiones de Catalunya

El diumenge 10 de juny es va jugar la final del Campionat de Catalunya Interterritorial Cadet Femení, que enfrontava els equips del Barça CBS i l’Uni Girona. El partit, que es va disputar al poliesportiu municipal de Salt, va acabar amb una incontestable victòria per 62 a 54 al marcador per a les de Sant Feliu, que després d’una bona temporada es van proclamar campiones de la categoria, per davant de l’Uni Girona, el CB Sant Josep de Badalona en tercera posició i el CB Lleida tancant la classificació.

Podis per a la gimnàstica rítmica

Diverses integrants del Club Rítmica Sant Feliu han aconseguit trepitjar el podi al llarg de l’any, mantenint el bon nivell assolit durant la passada temporada. Especialment remarcables van ser les actuacions de les gimnastes en la final del Campionat Nacional de Catalunya de Gimnàstica Rítmica individual, celebrat a Viladecans el passat dissabte 9 de juny. En concret la gimnasta Cristina Parra es va proclamar campiona de Catalunya 2018 en assolir la primera posició en la categoria infantil femení. Per la seva banda Ivan Humanes també va aconseguir medalla en quedar tercer en la final de Catalunya d’escolars.

El CH Sant Llorenç continua collint èxits

L’equip infantil femení A del Club Handbol Sant Llorenç va guanyar la Copa Federació Infantil Femení, celebrada a Torroella de Montgrí el passat dissabte 9 de juny. Les jugadores van alçar la copa després d’imposar-se per un contundent 14 a 9 al Club Handbol Vilanova. Per la seva banda l’equip infantil femení (B) del Club Handbol Sant Llorenç va guanyar el Campionat de Catalunya dels Jocs Escolars celebrat a Amposta el dissabte 2 de juny, en imposar-se al triangular final a l’OAR Gràcia de Sabadell i al CH Ribes.

L’escola de Kuksoolwon, en plena projecció internacional

L’escola d’arts marcials Kuksoolwon va participar en el campionat europeu d’aquesta disciplina que es va celebrar l’1 i 2 de juny passats a la localitat anglesa de Norwich. Els 15 membres de l’escola de totes les edats que integren l’escola tant de Sant Feliu com de Cervelló van aconseguir 31 medalles en les diferents categories en què van competir.

El Club Taekwondo Molero pega fort

Ariadna Pérez i Judit Palacios es van proclamar campiones de Catalunya Femení amb el Club Taekwondo Molero. Per la seva banda, la també integrant del club Alba Jia Baz es va proclamar sub campiona de Catalunya Femení.

Bon any per a la petanca a Sant Feliu

La pràctica de la petanca en la nostra ciutat ha assolit en els darrers mesos un bon nivell competitiu. Una mostra és la destacable posició assolida per l’equip federat del Club Petanca San José, que ha arribat a la plaça 9 de la Lliga Federada de Petanca, integrada per un total de 200 clubs. Destaquen igualment les actuacions d’esportistes de la ciutat en altres clubs. D’una banda, les santfeliuenques María Llamas, Eva Moya i Manoli Millán van integrar la tripleta vencedora en el Campionat de Catalunya de clubs 2018 amb el Club de Petanca de la Fontsanta, celebrat al març de 2018. Igualment remarcable va ser l’actuació del santfeliuenc Carlos Revuelta, que es va convertir en campió d’Espanya de categoria juvenil 2018 amb el Club de Petanca Santa Eulàlia de l’Hospitalet el passat diumenge 27 de maig.