471

juny 2018 | Sant Feliu de Llobregat

Entitats amb veu

Associació Gats i Gossos Sant Feliu de Llobregat

Protectora d’Animals Exòtics (APAECATALUNYA)

Gats i Gossos Sant Feliu és una associació sense ànim de lucre dedicada a la lluita per a la protecció i defensa dels animals del municipi, formada per voluntàries i voluntaris. Es va constituir al maig de 2015.

Part de les tasques que es realitzen són l’alimentació de colònies de gats del carrer, el control de la població felina mitjançant el mètode CER (Captura Esterilització Retorn), la resposta i assistència a avisos d’animals perduts o abandonats, la denúncia de casos de maltractament, la presència en xerrades i fires, les entrevistes a possibles adoptants o cases d’acollida, etc. Queda molta feina per fer i temps per reeducar a la societat en una cultura del benestar animal. Tots els animals són éssers que senten i tenen sentiments, NO són objectes.

APAECATALUNYA es va crear l’any 2009 amb la finalitat de protegir els animals de companyia exòtics, tant físicament com legalment, rescatar-los i buscar-los una segona oportunitat mitjançant bons adoptants, així com per instal·lar unes bases educatives sobre el respecte i les cures cap a aquests animals.

Actualment la protectora està construint un refugi físic i una aula educativa a Sant Feliu de Llobregat i es preveu tenir finalitzada la construcció al mes de setembre de 2018.