449

juliol 2013 | Sant Feliu de Llobregat

Diversió garantida en els mesos d’estiu

 

Juliol i agost porten nous atractius a l’agenda d’activitats, adreçats especialment a infants i joves. Les propostes inclouen casals i campus esportius, tallers, concerts, així com activitats de lleure al carrer i a les piscines.

Els casals d’estiu a les escoles es van iniciar a finals de juny i oferiran serveis per a infants i joves fins al 10 de setembre. Pel que fa als campus esportius, l’oferta inclou futbol, bàsquet, handbol i gimnàstica rítmica. El Complex Municipal de Piscines també organitza un campus esportiu que inclou tallers, activitats d’aigua i ludoteca, entre altres activitats.

La Biblioteca Montserrat Roig ofereix tallers gratuïts per a infants de 5 a 10 anys, fins al 24 de juliol. Les activitats, coordinades pels alumnes de la Casa d’Oficis d’Animació Sociocultural, es fan els dilluns i dimecres, de 18 a 20 h.

L’estiu també compta amb l’atractiu de la Piscina Municipal de l’Escorxador, que estarà oberta fins al 8 de setembre, de dilluns a diumenge, d’11 a 20 h.

Els “Jocs al carrer” als barris de Can Calders i la Salut per a infants de fins a 6 anys continuen cada dimarts (pl. Salut) i dijous (pl. Roses), de 17.30 a 20 h, durant el juliol, setembre i octubre.

El Casal de Joves també ofereix tallers i activitats de dilluns a divendres durant el mes de juliol. A més, al llarg del mes els Jardins del Palau Falguera acolliran diferents actuacions en el marc del Cicle de Joves Intèrprets al Palau.

Més informació: www.santfeliu.cat/estiu2013

Ràdio Sant Feliu (105.3 FM)

Programació de juliol

 

Hora punta

De dilluns a divendres, de 9 a 10 h

 

El Mirall d’estiu

De dilluns a divendres, d’11 a 13 h

 

Informatius

De dilluns a divendres, a les 13 i a les 20.30 h

 

El reportatge

Els divendres, a les 13.30 h

 

Àrea de joc

Els dilluns, de 21 a 22 h

 

Dit i fet

Els divendres, a les 19 h

 

El último de la noche

De dilluns a divendres, de 22 a 24 h

L’activitat dels regidors i regidores de barri es reprendrà al setembre

 

L’atenció dels regidors i regidores de barri quedarà interrompuda durant el mes d’agost. La propera cita amb els regidors i regidores de barri serà el dilluns 2 i el dimarts 3 de setembre. Excepcionalment, el regidor Manel Martínez atendrà el dilluns 9 de setembre, de 19.30 a 21 h, en lloc del dilluns dia 2.