426

juliol 2006 Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
 


 
Tribuna oberta
 
Aquesta secció publica les cartes adreçades a la redacció d’El Butlletí, bé sigui per correu convencional (pl. Vila, 1) o per correu electrònic (premsa@santfeliu.org).
L’extensió màxima dels escrits haurà de ser de 15 línies i s’hi farà constar el nom i el telèfon de l’autor o autora, si és un particular. Cas de pertànyer a una entitat o partit polític, s’haurà d’especificar el nom de la persona responsable. La direcció d’El Butlletí no es fa responsable de les opinions expressades en les cartes.


A SANT FELIU NO + VIES

El cap de setmana de la Fira Industrial i l’Exposició de Roses, la Plataforma Progressem amb Metro hem continuat la campanya de recollida de signatures engegada a partir del dia de Sant Jordi.

La resposta a la nostra demanda de consulta popular sobre el trajecte del Trambaix ha estat molt positiva, ja que ens ha permès mantenir un contacte directe amb la ciutadania i rebre el suport de més de 1.500 persones.

Volem que es tingui en compte les persones que creiem que la DEMOCRÀCIA ha de ser quelcom més que votar cada quatre anys. Creiem que si els nostres representants presenten un projecte que no té el suport del poble, aquest ha de tenir el dret de poder manifestar-se democràticament en contra.

Aquests dies hem pogut observar com molta gent de Sant Feliu quedava perplexa quan li explicaven que el projecte a què dóna suport el nostre alcalde per fer el soterrament era el de col·locar unes noves vies a sobre de les de RENFE ensorrades.

Abans d’arribar a aquesta petició de CONSULTA POPULAR, la nostra Plataforma va intentar modificar les intencions de l’Alcaldia, donant l’alternativa que les futures vies del tramvia anessin soterrades conjuntament amb les de RENFE, proposta que va ser rebutjada pel responsable de Mobilitat de la Generalitat i les autoritats municipals.

Si la proposta de l’alcalde arriba a realitzar-se, es farà a Sant Feliu l’aberració urbanística més gran de la seva història, ja que malbaratarà els fons públics per ensorrar unes vies i posar-ne d’altres.

És per tot això que des d’aquest mitjà informatiu ens adrecem a tota la ciutadania perquè doni suport, amb la seva signatura, a la nostra Plataforma en la demanda d’una consulta popular on es pregunti a la ciutadania si està d’acord o no a soterrar unes vies per posar-ne d’altres.

Pedro Martínez Díaz
Representant de la Plataforma Progressem amb Metro


UNA VEZ MÁS

El pasado día 26/05/06 la compañía RENFE nos volvió a obsequiar con un atropello mortal en el paso a nivel de Sant Feliu de Llobregat, y una vez más con la total pasividad del Ayuntamiento, sabiendo que hace años que se reclama el hundimiento de la vía.
Desgraciadamente esta vez le ha tocado a mi abuelo.

Por eso quiero aprovechar para felicitar a RENFE porque en estos momentos todavía espero que se pongan en contacto con la familia para ver como estamos o simplemente para darnos el pésame.

También me gustaría felicitar a la policía local de Sant Feliu en el desempeño de su trabajo, porque todavía esperamos que nos informen del suceso, lo tuvimos que descubrir nosotros mismos al ver que no llegaba a comer y nos movilizamos para buscarlo. También queríamos agradecerles la información que no nos quisieron facilitar del suceso, según ellos por "ética profesional".

Se ha dado la casualidad de que a los pocos días de que algunos medios de comunicación se hicieran eco de la noticia de la trágica muerte de mi abuelo, el Ayuntamiento informa a los ciudadanos de Sant Feliu de que por fin se ha firmado el hundimiento de la vía del tren.

Desgraciadamente demasiado tarde para nosotros y para las más de treinta familias que han perdido a algún ser querido en esas malditas vías.

Agradeceríamos que si alguien vio el accidente y nos pudiera dar alguna información, (ya que nos han comentado que el paso a nivel no funcionaba y habían operarios de RENFE trabajando en ello) se pusiera en contacto en el tfn: 669051348.

David Álvarez


  << anterior