el butlleti
 
435
abril 2010
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
 

 
Tribuna oberta
 

DIVERSITAT A LES ESCOLES

Aquest matí sentia una conversa en un to elevat sobre les escoles de Sant Feliu, criticant l'escola pública i fent al•lusions clarament racistes. “A les portes obertes de l'escola pública X, només mirar les fotos dels penjadors, n’hi ha prou: allò és l’ONU”, deia una.

El meu home i jo tenim estudis universitaris, parlem idiomes i tenim bones feines, però els nostres fills van a la pública per decisió pròpia. I a la seva classe hi ha fills d'immigrants, sí, però també fills de peons i dones de fer feines, de metges i fins i tot de l'alcalde. Aquí està la gràcia. Di-ver-si-tat. És així la societat. Eduquem els nens en la diversitat; expliquem-los que no importa el color de la pell, sinó les persones; ensenyem-los a no tenir prejudicis i a tenir curiositat pel món. La diversitat és una riquesa si es té una actitud integradora i positiva. La realitat és la que és: els immigrants és millor que s'integrin i amb aquestes actituds no anem enlloc, senyors.

N.R.


EL MERCAT MUNICIPAL INCORPORA UN NOU SERVEI PER COMPRAR PER INTERNET

El mercat municipal de Sant Feliu posarà en marxa el 20 d’abril un nou servei gratuït per fer les comandes a través d’Internet. Les 12 parades actuals del mercat facilitaran als seus clients la compra de productes frescos des de casa, de forma ràpida i fàcil. Els clients únicament hauran d’accedir a la pàgina www.compremasantfeliu.cat i des d’allà anar triant els productes de les diferents parades que volen adquirir amb un senzill clic. Un cop finalitzada la comanda hauran d’indicar si volen passar a recollir la compra pel mercat o bé si desitgen rebre l’enviament a casa. En qualsevol de les dues opcions hauran de seleccionar el dia i l’hora que els interessa. Posteriorment els clients rebran un correu electrònic que confirma que la comanda ha estat rebuda i es tramitarà correctament. El servei d’enviament a domicili és gratuït sempre que es faci una comanda mínima.

La incorporació d’aquest nou servei, impulsat per l’Ajuntament i subvencionat per la Diputació de Barcelona, permetrà millorar l’oferta comercial del mercat municipal que podrà arribar a un ventall de clients més gran.


  << anterior