428

gener 2007 Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
 


 
Tribuna oberta
 

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI

Els dies 29, 30 de setembre i 1 d'octubre es van celebrar les Jornades Europees del Patrimoni, que ha promogut activitats organitzades per quaranta-vuit països a tot Europa. Catalunya hi pren part des de la seva creació el 1991. En les jornades d'enguany a Catalunya hi van participar la quasi totalitat de les comarques representades pels seus municipis: la més nombrosa la de Bages , amb 17 municipis, les de l'Anoia, i les dues del Vallès, amb 13 municipis cadascuna. També la del Baix Llobregat , representada pels municipis de Cervelló, Collbató, Corbera, Esplugues, Gavà, Martorell i Sant Boi. Els de Sant Feliu notem amb decepció la manca de la nostra ciutat, capital de la comarca, cap de partit judicial i seu de bisbat, i per tant prou important com per figurar junt amb les altres set poblacions esmentades. El Conseller de Cultura de la Generalitat, posa de relleu el paper dels municipis com a importants agents impulsors d'actuacions de posada en valor del patrimoni. Confiem que a les pròximes Jornades també hi pugui figurar el nom de la nostra Ciutat.

Jordi Sans i Vallès


ENTRE TOTS HO ACONSEGUIREM!

El passat dia 11 de novembre es va celebrar el sopar anual de l'AECC Catalunya contra el càncer, que enguany tenia com a lema “Entre tots ho aconseguirem”.

Des de la Junta local de Sant Feliu volem agrair l'assistència i la col·laboració de totes aquelles persones i entitats que, amb el seu suport, han fet possible una recaptació de 9.875 D. Moltíssimes gràcies a tots!

AECC Sant Feliu


ACTUALITAT CASTELLERA

El passat dia 25 de novembre, els Castellers de Sant Feliu van celebrar la seva Assemblea General Ordinària. Un punt principal de l'ordre del dia i d'acord amb el reglament intern, era la renovació de la Junta i de l'equip de la Tècnica. Xavier Alarcón i Pere Vila, actius i entusiastes President i Cap de Colla respectivament durant les dues temporades 2005 i 2006, deixaven pas a dos castellers experimentats i no menys entusiastes, Luis Rozalén, el nou President i Jordi Roura, el nou Cap de Colla, ambdós per a les dues pròximes temporades 2007 i 2008.

Els Castellers de Sant Feliu duen ja a la seva esquena la feina ben feta de 10 anys d'activitat castellera a Sant Feliu i rodalies, i a punts ben llunyans, fins i tot més enllà de les fronteres, amb l'orgull de l'esforç i la superació personal i col·lectiva, i amb l'afany del nou equip de Junta i Tècnica de continuar amb l'esperit de superació amb que la Colla ha complert aquests deu anys de presència castellera a Sant Feliu. Un equip jove, il·lusionat per portar endavant la Colla i les seves actuacions, tant dins les nostres festes locals com de portes enfora projectant Sant Feliu a través de la Colla i de la tradició cultural dels Castells. Al rerafons de tota actuació hi ha l'esforç il·lusionat de dos assaigs setmanals – els dimarts de 21 a 23h i els divendres de 20 a 23h a la Sala Ibèria – en un clima càlid d'amistat característic de totes les colles castelleres. La temporada 2007 començarà el 12 de gener amb l'assaig dels divendres de la Canalla, i el 2 i 6 de febrer amb els assaigs dels divendres i dels dimarts, respectivament, de tot el conjunt de la Colla. No cal dir que com més serem, castells més ferms farem i que els assaigs són sempre de portes obertes: tothom hi és convidat. Amb aquesta voluntat de sumar-nos als reconeguts espais culturals de la nostra ciutat i a tots aquells que vulguin comptar amb nosaltres, força, equilibri i seny!

Castellers de Sant Feliu
  << anterior