426

juliol 2006 Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
 


 

El Santfeliuenc tanca la temporada del centenari amb rotunds èxits

 


El Santfeliuenc FC tanca la temporada esportiva 2005-2006 com una de les millors de la seva història recent. L’any del seu centenari, els diferents equips i divisions del club han obtingut brillants triomfs esportius, coronats amb l’ascens a Regional Preferent que va aconseguir el primer equip en la seva promoció davant l’equip tarragoní El Catllar. El diumenge 11 de juliol, les prop de 1.200 persones que es van aplegar al camp municipal de la Rambla van poder gaudir de la victòria del Santfeliuenc per 2-1, que unida a l’empat a 1 obtingut una setmana abans al camp d’El Catllar, va fer possible el retorn a
Regional Preferent vuit anys després de perdre la categoria. La feina seriosa i constant al llarg de la temporada i, sobretot, la unió del vestidor han estat els principals elements que han portat el primer equip a arrodonir una temporada brillant. En declaracions a Ràdio Sant Feliu tot just finalitzat el partit de l’ascens, l’alcalde Juan Antonio Vázquez va fer una crida a la ciutadania per"aconseguir, entre tots, que no es perdi la il·lusió que s’ha viscut en aquestes últimes jornades i que la massa social del Santfeliuenc creixi".

A més de l’ascens del primer equip, altres disciplines del Santfeliuenc FC també han aconseguit importants triomfs esportius en aquesta temporada. Així, els cadets van tancar la lliga amb l’ascens directe a Primera Regional, igual que l’equip d’alevins, mentre els infantils aconseguien el subcampionat de la seva divisió. Per la seva part, els més petits, la categoria benjamina, van aconseguir acabar tercers.

 

  IV Festa de l’Esport    
 


El dissabte 10 de juny es va celebrar a Sant Feliu de Llobregat la quarta edició de la Festa de l'Esport. En aquesta festa es premien els millors equips, tècnics i esportistes individuals de la temporada, i s’atorguen diverses mencions especials a tota una trajectòria. A més, l’esport escolar també disposa d'un important espai a la Festa de l’Esport, ja que durant el matí es va celebrar, a la plaça de la Vila, la cloenda de la temporada esportiva als col·legis.

A la nit, al Casal Municipal de la Gent Gran, es van donar els premis als millors esportistes locals. El premi a la millor esportista d'enguany va ser per a Judith Núñez, jugadora del club de bàsquet amb cadira de rodes UNES.

 

Núñez ha aconseguit, en l'última temporada, el quart lloc en el campionat europeu amb la selecció catalana Sub 23 i cinquena en el campionat europeu femení amb la selecció espanyola absoluta, entre d’altres. A més, també va aconseguir la medalla de bronze en la Copa del Món de Paralímpics que va tenir lloc a Manchester l’abril passat, amb la selecció femenina absoluta. Els altres finalistes en aquesta candidatura van ser el practicant de taekwondo Daniel Hernández i el ciclista Xavier Salas. En la categoria d’equips, es va concedir el guardó al primer equip del Santfeliuenc FC, i van quedar finalistes l’equip sènior femení de voleibol del Club Bàsquet.Sant Llorenç i l’equip júnior femení del Club de Bàsquet Santfeliuenc. L’entrenador de l’UNES, Ramon Gisbert; el vicepresident del CB Santfeliuenc, Antoni Grané; l’expresident del Santfeliuenc FC, Antonio Rodríguez, i el president del CH Virgen de la Salud, Ramon Gort, van obtenir el reconeixement a la tasca dins de les respectives entitats. El Club Rítmica Santfeliu, Isabel Mitats Mestres, José Antonio Pérez Cazalla i Rafael Ribas Pares van tenir mencions especials i, ja per finalitzar, les mencions honorífiques van recaure en Andrés Iniesta Luján i Andrei Xepkin.


  << anterior