el butlleti
 


Contractació Sant Feliu de llobregat

L’Ajuntament contracta 58 persones en situació d’atur

L’Ajuntament va contractar a finals de desembre 58 persones que es trobaven a l’atur en el marc de diversos projectes ocupacionals. Un total de 23 persones han accedit a una feina a través d’un pla d’ocupació extraordinari subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament, i 35 persones a través del programa “Treball als barris” del Projecte d’Intervenció Integral de Can Calders i la Salut.

Les contractacions del pla d’ocupació extraordinari són per un període de set mesos i pel 80% de la jornada laboral, a excepció d’un treballador que ha estat contractat per un any. En concret, s’han contractat 8 persones per al manteniment de proximitat i edificis públics, 4 persones per a la prevenció i el manteniment forestal, 5 persones per al condicionament del Roserar de Dot i de Camprubí i 6 auxiliars administratives en l’àmbit de la dinamització laboral per a dones.

D’altra banda, mitjançant el programa “Treball als barris” del Servei d’Ocupació de Catalunya, s’han contractat 35 persones majoritàriament en situació d’atur. Així, en el marc de la Casa d’Oficis d’Animació sociocultural (projecte de formació-treball) hi participen 8 joves i 1 docent.

També s’han contractat 8 auxiliars de la llar i 1 treballadora social a través del Pla d’ocupació de promoció de l’autonomia personal i 2 persones més mitjançant el Pla d’ocupació de dinamització de gent gran. El taller d’ocupació “Entre tots i totes, fem barri” (projecte de formació-treball) també dóna feina a 8 dones com a agents cíviques i 1 docent. A més d’aquests perfils, s’ha contractat un coordinador, un director i altres persones de suport tècnic al programa “Treball als barris”.



Trobada amb empresaris per debatre l’activació econòmica

Activació econòmica

  Amb la voluntat de crear sinèrgies entre les empreses del territori, l’associació empresarial i l’administració, així com potenciar la cooperació públic-privada, uns 50 empresaris i directius de la ciutat i de la comarca es van reunir el 9 de febrer amb l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José. L’acte, organitzat per la delegació del Baix Llobregat de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE), va tenir lloc en el marc d’un dinar col•loqui al Palau Falguera. L’alcalde va explicar les principals actuacions de l’Ajuntament en l’àmbit econòmic i va destacar la importància del Pacte per l’ocupació com un element clau que, mitjançant el treball conjunt entre l’Administració i els agents socioeconòmics, permetrà impulsar la competitivitat i l’ocupació. També es va referir al projecte d’habilitar una nova zona industrial en el polígon del Torrent del Duc amb la finalitat d’augmentar el sostre industrial de la ciutat i atraure noves empreses. L’objectiu d’aquestes trobades és apropar el món empresarial als alcaldes perquè tinguin en consideració la realitat econòmica de les pimes locals i del seu entorn més immediat.

 

L’Ajuntament reclama incloure el soterrament en el Pla de Rodalies

L’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, juntament amb la 1a tinenta d’alcalde, Rosa Maria Martí, i la regidora d’Urbanisme, Lídia Muñoz, es van reunir el 8 de febrer amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, i el

  general de Transports i Mobilitat, Ricard Font. Els representants de l’Ajuntament van demanar la inclusió del soterrament de les vies del tren al seu pas per Sant Feliu en el marc del Pla de Rodalies 2011-2015 que el Ministeri de Foment desenvoluparà per a la millora de la xarxa ferroviària metropolitana. Ambdues administracions consideren necessari dur a terme el soterrament i treballaran conjuntament en els pròxims mesos per tal d’abordar el finançament del conjunt de les obres que caldrà dur a terme a la ciutat.



<< anterior