el butlleti
 
442
November 2011
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
 

Una Festa de Tardor viscuda a tots els barris


Festa de Tardor

   
Sant Feliu va esdevenir de l’11 al 16 d’octubre un gran escenari. Hi van haver activitats variades, amb la implicació d’entitats, d’associacions i d’artistes de la ciutat. En aquestes pàgines es mostren algunes fotografies de les activitats que es van fer durant la Festa de Tardor.

1. Bernat Ribas ha estat distingit enguany, a proposta de les entitats culturals, amb el Mocador d’Honor. En els darrers anys ha estat cap de la Colla de la Garsa, membre d’Els Cremats i president de la Comissió de Colles.
2. La plaça de Lluís Companys va ser l’escenari de la VIII Mostra Internacional de Folklore Tradicional.
3. El grup català Lax'n'Busto i el grup local Cybee van tenir gran nombre de seguidors. També el van tenir els concerts del Tardor Sound, organitzats per l'associació Músics Joves de Sant Feliu. L'actuació de Sílvia Pérez Cruz i Toti Soler (Cicle Contrabaix) va ser un èxit de públic.
4. A la cercavila les colles van fer el passadís d’honor als Trabucaires amb motiu del seu 25è aniversari.
5. Una de les activitats que va atraure més jovent va ser el II Torneig de Warhammer, organitzat per l’entitat Corredores de Sombras.
6. La participació ciutadana va ser especialment nombrosa tant en el primer com en el segon seguici del divendres, així com en el correfoc infantil i el correfoc per a adults.
7. La Festa de Tardor ha aconseguit omplir carrers i places de tots els barris. El carrer de Joan Maragall i el Mercat Medieval del Mas Lluí han estat molt concorreguts.
   
Festa de TardorFesta de Tardor
Festa de TardorFesta de Tardor
Festa de TardorFesta de Tardor
Festa de TardorFesta de Tardor<< anterior