el butlleti
 
442
Novembre 2011
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
 

Pla Jove 2012-2016: el jovent marca les seves prioritats

Pla Jove 2012-2016


L’Ajuntament de Sant Feliu ha posat en marxa un procés participatiu perquè el jovent de la ciutat s’impliqui en l’elaboració del Pla Jove 2012-2016. El Pla Jove és el full de ruta que ha de guiar les polítiques de joventut de Sant Feliu en els propers 4 anys, i la voluntat del Govern municipal és fer-lo en consens amb aquest sector de la societat, que representa gairebé un 16% de la població total de Sant Feliu. En el Pla es definiran les actuacions a realitzar de forma progressiva en els àmbits de l’habitatge, el treball, l’educació i el lleure, sempre vinculats al jovent.

En el primer fòrum del Pla Jove, que va tenir lloc el 18 d’octubre a la Sala Ibèria, el jovent de Sant Feliu va analitzar la situació actual d’aquest col·lectiu i va debatre sobre les seves preocupacions, inquietuds i necessitats. Al mes de desembre se celebrarà un segon fòrum per recollir propostes més concretes, que s’inclouran en el futur Pla Jove. D’altra banda, també s’han fet reunions informatives als instituts i centres formatius de la ciutat per explicar al jovent la importància de participar en el Pla Jove.

Participació a través de les xarxes socials

A més de les aportacions del jovent a través dels fòrums del Pla Jove, el Pla s’elaborarà a través de les propostes que arribin al web de l’Ajuntament
www.santfeliu.cat/plajove, al Facebook del Pla Jove i a l’adreça electrònica plajove@santfeliu.cat.<< anterior