427

octubre 2005 Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
 


 

Diada Nacional de Catalunya 2006

 Sant Feliu de Llobregat va celebrar un any més la Diada de Catalunya. Els actes van començar a dos quarts d'onze, amb la tradicional ofrena floral que la delegació municipal va fer a la tomba de Rafael Casanova a Sant Boi de Llobregat.

Després de la seva inauguració l'any passat, el monument commemoratiu de l'efemèride, realitzat per l'artista local Lluís Sans, ubicat al passeig de l'Onze de Setembre, va ser l'escenari central de la jornada. Així , a les 12 del migdia es va celebrar l'acte institucional, consistent en una ofrena floral en què, a més de tots els grups polítics del consistori, hi van participar diverses entitats i associacions locals, com l'Ateneu Santfeliuenc, l'Associació de Veïns de Can Calders i l'Associació d'Equatorians de Sant Feliu, entre d'altres. En total, 28 entitats van participar en l'ofrena floral al monument de l'Onze de Setembre, en el que ha estat el primer any que la tradicional activitat institucional s'ha obert al teixit associatiu del municipi.

A la tarda, una audició de sardanes a la plaça de la Vila a càrrec de la Cobla Rambles i el posterior repic de campanes a la catedral de Sant Llorenç, van completar les activitats commemoratives.  << anterior