426

juliol 2006 Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
 


 

El comerç local
estrena presència
a Internet amb www.compremasantfeliu.cat

> > > > > > > > > > > > > >

 


La regidoría de noves tecnologíes de l’Ajuntament de Sant Feliu inicia un ambiciós projecte municipal per tal de potenciar i millorar l’activitat comercial de la ciutat. Es tracta de la posada en marxa del portal d’Internet www.compremasantfeliu.cat, la plataforma digital orientada a la promoció i dinamització del comerç aprofitant els avantatges i utilitats que ens proporciona l’ús de les noves tecnologies.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és doble. D’una banda, crear i reforçar la idea que Sant Feliu és un gran centre comercial a l’aire lliure que ofereix al visitant tots els productes i serveis que necessita. El web és la porta d'accés i l'aparador virtual d’aquest espai on tots els comerços tenen presència.

 


D’altra banda, es tracta també d’un web de servei per als comerciants, que poden, entre altres opcions, anunciar les seves ofertes, allotjar els webs dels seus negocis, accedir a informació del seu interès d’una manera ràpida i eficaç i obtenir un compte de correu electrònic. Però, potser, l’aspecte més interessant per als nostres comerciants és el servei d’assessorament en línia, una eina de comunicació directa amb l’Ajuntament, així com un espai de preguntes i respostes per resoldre els dubtes més habituals que poden sorgir en l’activitat comercial diària.

Amb l’esforç i la implicació de tots i totes s'aconseguirà que el lloc web Comprem a Sant Feliu sigui una eficient eina de treball i
un atractiu aparador virtual de les excel·lències d’un sector tan dinàmic i emprenedor com és el comerç de la nostra ciutat.


  << anterior