desembre 2003 núm 413

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ......


 
Noves propostes per al 2004
 


Juan Antonio Vázquez - L'AlcaldeJust quan estan a punt d’arribar les festes nadalenques teniu a les vostres mans el nou número de El Butlletí que, com podeu veure, presenta un nou disseny, tot començant una nova etapa. Un dels objectius que des de l’equip de govern ens hem marcat, inclòs en el Pla d’Actuació del Mandat que tot just s’acaba d’aprovar, és apropar l’Ajuntament als ciutadans i ciutadanes als quals serveix. I és en aquest sentit en què s’ha treballat per tal de fer d’aquesta publicació una eina d’informació ciutadana on puguin participar
tots els santfeliuencs i santfeliuenques.

En l’últim ple de desembre també es va aprovar el pressupost municipal per a l’any 2004 el qual suposa un esforç d’inversió de més de 5 milions d’euros amb els que donarem continuïtat a algunes de les obres ja iniciades, com la segona fase de conversió en zona de vianants del carrer de Joan Maragall, i iniciarem noves actuacions molt necessàries per a la ciutat, de les quals destaquen el pavelló escolar del CEIP Pau Vila, l’arranjament de l’aparcament
de la Salut i la construcció d’una nova piscina coberta.

El pressupost 2004 també marca les línies de treball que seguirà el nou equip de govern com, per exemple, l’aposta decidida per la millora del manteniment, tant de la via pública com dels equipaments esportius i culturals. En aquest mateix sentit de millora, el bus urbà augmentarà la freqüència de pas a un bus cada quinze minuts i es posarà en funcionament un nou servei de recollida d’escombraries que incorporarà la recollida selectiva per part de l’Ajuntament. El nou pressupost també augmenta els recursos existents per potenciar el servei d’atenció domiciliaria i les ajudes socials, de la mateixa manera que s’incrementen els recursos destinats a la seguretat ciutadana.

Els comptes del 2004 també incorporen una dotació econòmica que es reglamentarà pròximament per ajudar a la instal·lació d’ascensors i a la millora del manteniment dels edificis, i una mesura d’impuls de la participació ciutadana en preveure que part de la despesa de les partides de manteniment sigui decidida pels Consells Territorials.

Finalment, no vull acabar sense desitjar-vos a totes i tots que gaudiu de les festes i que amb el nou any puguem fer realitat els desitjos col·lectius de millora i progrés.