octubre 2003 núm 412

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ......


 
Actualitat del Ple
 


La concessió del mocador d’honor i l’inici de l’expedient de dissolució del patronat de cultura han estat alguns dels punts del ple celebrat el dimarts 30 de setembre.
Els grups municipals van ratificar unànimement la petició de la Comissió de Colles, a través del Consell Municipal de Cultura, de l’atorgament del Mocador d’Honor de la Festa de Tardor 2003 a Oriol Martí i Amigó, persona molt arrelada al fet cultural de la ciutat i a la promoció de les tradicions al llarg dels darrers anys.
Pel que fa a la dissolució del Patronat de Cultura, aquest punt es va argumentar des de l’equip de govern indicant que part de la seva raó d’ésser ja la compleix el Consell Municipal de Cultura, creat amb la voluntat de contribuir a la canalització de la participació ciutadana i de l’associacionisme cultural. A més, la supressió d’aquest Patronat ha de servir per a la simplificació de la gestió administrativa. Per a la correcta gestió del procés de dissolució es crearà una comissió de seguiment.
Altres punts a destacar són: la pròrroga del conveni amb l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona per a la col·laboració en els serveis d’atenció domiciliària, entre d’altres, i la firma d’un conveni amb el Casino Santfeliuenc per tal de demanar una subvenció de 50.000 euros per a la supressió de barreres arquitectòniques en aquesta entitat santfeliuenca.