octubre 2003 núm 412

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ......


 
El Ple acorda prendre mesures per fer front a la situació econòmica
 


L’equip de govern va aprovar en el ple extraordinari celebrat el dilluns 22 de setembre, d’acord amb l’informe emès per l’interventor de l’ajuntament, la presa de mesures econòmiques que permetin fer front a la situació de dèficit i poder pagar factures pendents.

PSC, CiU i ERC van coincidir a reconèixer que per poder afrontar la situació econòmica de l’Ajuntament, calia tenir un coneixement acurat de la realitat i així poder tirar endavant tots aquells projectes necessaris per al funcionament de la ciutat fins a finals d’any.
El regidor d’hisenda i portaveu d’ERC, Joan Massagué, va comentar que l’informe emès pels diferents departaments de l’Ajuntament havia deixat al descobert tot un seguit de factures d’exercicis anteriors per valor de 800.000 euros, així com també feia referència al dèficit de tancament de l’exercici del 2002 valorat en 500.000 euros.
Josep Lluís Fernández Burgui (CiU) i Josep Maria Rañe (PSC) van parlar de la necessitat de saber quina és la realitat econòmica de l’Ajuntament per saber des d’on parteixen a l’hora de tirar endavant projectes i serveis. Van justificar la renegociació del deute amb els bancs i la sol·licitud d’un crèdit de 2.400.000 euros per poder finalitzar l’any 2003 sense deixar de donar serveis, fet que perjudicaria els ciutadans i ciutadanes.
Des de l’oposició, María Luisa Saiz (PP) va demanar la depuració de responsabilitats polítiques i una política d’informació clara i puntual sobre les mesures correctores que proposa l’equip de govern. Per la seva part, ICV-EA, en veu de Jordi San José, va afirmar que la intenció del Govern és llançar falses afirmacions i mitges veritats contra la gestió econòmica de l’anterior Govern.