octubre 2003 núm 412

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ......


 
Sant Feliu de Llobregat disposa d’una de les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
 El conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, Antoni Fernández Teixidó, i l’alcalde de la ciutat, Juan Antonio Vázquez, van visitar l’oficina, la tercera existent a Catalunya i que té com a objectiu oferir serveis a persones que busquen feina o que volen millorar la seva situació laboral.
L’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya de Sant Feliu de Llobregat té una extensió de 1.000 metres quadrats, dividits en dues plantes. Ofereix els seus serveis a Sant Joan Despí, Molins de Rei, Vallirana, Corbera, Cervelló, el Papiol, la Palma i Sant Feliu de Llobregat. Té inscrits uns 6.300 usuaris, dels quals 3.600 són aturats (1.600 homes i 2.000 dones). Des de l’1 de gener i fins al 31 d’agost s’han gestionat 700 ofertes de treball i el nombre de contractes mensuals registrats supera els 2.000.
Conseller i alcalde, acompanyats pels responsables de la Conselleria i pels dirigents sindicals d’UGT i CC.OO a la comarca, van destacar la importància d’aquest tipus d’equipaments per tal de poder afrontar situacions d’inserció laboral i mitjançar en aquells casos en què és necessari davant una situació d’atur o de reciclatge laboral.


Nous serveis

El SOC ofereix una atenció personalitzada amb l’objectiu de fer un seguiment i avaluació detallada de totes les accions ocupacionals dutes a terme des de l’oficina. Així, doncs, ens trobem serveis com: anàlisi personalitzada, assessorament individual, tutor personal d’inserció, potenciació de l’orientació professional, entrevistes; serveis específics per a col·lectius amb dificultats d’inserció, intermediació en línia per a empreses, intermediació amb ofertes d’Espanya i la Unió Europea, gestor comercial d’oficina, informació i formació en xarxa…