octubre 2003 núm 412

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ......


 
Sant Feliu aposta pel canvi
 


Juan Antonio Vázquez - L'alcalde

S’obre una nova etapa en el govern de la ciutat.

Davant tenim molts i molt importants reptesi no hi ha cap dubte que el soterrament de la via del tren és el principal.Aquest és el primer butlletí que s’edita des de les darreres eleccions municipals i la meva investidura com a alcalde. Com podeu comprovar, es manté la imatge de l’anterior etapa, imatge que també canviarà més endavant, encara que aquesta no serà la transformació més important d’aquest mitjà de comunicació i informació municipal, sinó que ho serà el que és un objectiu fonamental: convertir el butlletí, ja en aquest mateix número i segur que encara més a partir dels següents, en el millor ressò de l’activitat de la ciutat, de les entitats i dels ciutadans i ciutadanes.
Crec que el butlletí municipal ha de ser un instrument plural, al servei de la ciutat i amb clara vocació informativa i no propagandística, tant d’allò que es fa des de l’Ajuntament com de tot el que passa a la nostra ciutat i que, molt sovint, té com a protagonista la ciutadania.
En aquest sentit, la propera creació del Consell de Comunicació Local facilitarà que la ciutadania pugui vetllar perquè aquesta voluntat política del Govern municipal sigui una realitat.
Tal com vaig manifestar durant el discurs d’investidura, s’obre una nova etapa en el govern de la ciutat. Davant tenim molts i molts importants reptes i no hi ha cap dubte que el soterrament de la via del tren és el principal. Una altra de les prioritats serà la posada en marxa de nous serveis esportius i de salut, com la nova piscina coberta.
Cal treballar, així mateix, amb decisió per corregir el problema de l’habitatge; ens hem marcat compromisos en aquest sentit i volem que el dret constitucional d’accedir a un habitatge digne sigui una realitat a la nostra ciutat.
Però, no només tenim els reptes de continuar construint la ciutat, també els tenim amb les noves realitats socials. Hem de fer de la diferència una eina de convivència i treballar per a la integració de tots i totes.
Tots aquests projectes necessitaran el consens polític. He estat escollit alcalde, alcalde de Sant Feliu, de tots els ciutadans i de totes les ciutadanes de Sant Feliu. Ho faré el millor que sé, no dubteu que hi posaré tot l’esforç i dedicació de què sóc capaç, amb el profund convenciment que trobaré l’ajuda, la col·laboració i la comprensió en els moments difícils.
Som a punt de començar la Festa de Tardor, són, per tant, moments d’alegria i de gaudir de les moltes i variades activitats que durant quatre dies ompliran els nostres carrers i barris de festa. Us convido a tots i a totes a sortir al carrer, a participar-hi i a passar-ho bé.