Futbol 7, diversitat i

interculturalitat

Dimarts 11 de juliol es va celebrar al camp de futbol de Falguera la primera jornada d'un torneig de futbol set que té com a objectiu promoure i generar consciència sobre el marc de valors i principis que inspiren l'Agenda 2030, amb especial èmfasi en la dimensió intercultural i respecte a les diversitats. El president de l'Àrea de Serveis a les Persones, Iván Martín, va donar el tret de sortida a aquesta primera jornada en què hi van participar més d'una seixantena de nois i noies de Sant Feliu, i que va celebrar la segona volta el passat dijous 13 de juliol.

En paral·lel a la celebració del torneig es va dur a terme una activitat de sensibilització, a través de l'expressió artística urbana. Sota el paraigües dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), aquesta iniciativa va permetre generar una reflexió conjunta sobre el respecte a la diversitat, la igualtat, la no discriminació i la lluita contra el racisme.

Medalles per al

Club Rítmica Sant Feliu

El Club Rítmica Sant Feliu ha aconseguit recentment dues importants medalles. Del 21 al 25 de juny es va celebrar al Palacio de los Deportes de Santander el Campionat d'Espanya individual masculí, el Campionat d'Espanya en edat escolar i la 2a fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica rítmica. En el Campionat d'Espanya individual masculí, el gimnasta del Club Rítmica Sant Feliu, Xavier Bautista, va guanyar la medalla de plata en la modalitat de maces.

Victoria Radovanova, campiona de Catalunya

La també gimnasta del Club Rítmica Sant Feliu, Victoria Radovanova, de 8 anys, es va proclamar campiona de Catalunya escolar a la categoria Benjamí A, el 3 de juny a la Final Nacional de Gimnàstica Rítmica celebrada al Pavelló Municipal de Torroella de Mongrí.

La Unió de Consells Esportius de Catalunya va celebrar un acte de reconeixement als Valors Juga Verd Play on va premiar a guanyadors i guanyadores, entre elles Radovanova. L'any passat, en categoria Pre-Benjamí, la santfeliuenca va aconseguir el pòdium en diverses competicions a nivell comarcal.

La piscina de l’Escorxador restarà oberta fins al 3 de setembre

La piscina municipal de l’Escorxador ha començat una nova temporada que s’allargarà fins al 3 de setembre, amb horari d’11 a 20 h de dilluns a diumenge. Les tarifes de les entrades es poden consultar a www.santfeliu.cat/piscinaescorxador.