desembre 2021 | Sant Feliu de Llobregat

481

Ciutat

Es constitueix el 25è Consell d’Infants de la ciutat

El 25è Consell d’Infants de Sant Feliu es va constituir el 30 de novembre amb un acte a la Sala Ibèria al qual van assistir els nens i nenes que formen part del Consell, així com l’alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, la regidora d’Educació, Mireia Aldana, i altres membres del consistori, a més de persones col·laboradores, mestres, familiars i amics i amigues dels consellers i conselleres entrants i sortints.

Els integrants del Consell d’Infants sortint van donar compte de la tasca desenvolupada durant el curs 2020-2021 i van rebre una rosa i una fotografia de record. En el marc de l’acte es va donar la benvinguda als membres entrants, que van rebre els identificadors del Consell i van fer el traspàs de carpetes. L’encàrrec polític que té el nou Consell d’Infants per a aquest curs consisteix en impulsar activitats que ajudin a complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

 

Es presenta el projecte A-porta al barri de Can Calders

La plaça de les Roses va acollir el 27 de novembre la presentació del projecte A-porta a Sant Feliu, una iniciativa de la CONFAVC i la cooperativa iesMed SCEL per a l’apoderament i la millora de la qualitat de vida del veïnat dels barris.

 A-porta, que es desenvolupa a 500 habitatges de Can Calders, permet a l’Ajuntament tenir proximitat amb la ciutadania, un coneixement personalitzat de les necessitats del veïnat, així com poder identificar i arribar a totes les persones que necessiten ajuda.

 

El projecte A-porta, una oportunitat per contribuir a la consecució dels ODS a Sant Feliu

El projecte A-porta es desenvolupa amb una mirada cap a la sostenibilitat, mirant de generar impacte en els seus tres grans eixos: social, medi ambiental i econòmic. És una aposta per la reducció de la pobresa (ODS 1), la reducció de les desigualtats i el foment de la igualtat d’oportunitats (ODS 10), així com pel clima i la millora de l’eficiència energètica (ODS 15).

Aquest projecte reforça el sentiment de comunitat del barri de Can Calders i millora el benestar i la qualitat de vida dels veïns i veïnes (ODS 3), amb una mirada especial sobre les persones grans. També és una oportunitat per acostar l’administració local i tots els seus recursos a les persones que ho necessiten, enfortint així el lligam entre l’administració i la ciutadania (ODS 16).