469

setembre 2017 | Sant Feliu de Llobregat

El Ple

Tribuna oberta

Maig 2017

Tarifes de la Piscina de l’Escorxador. Aprovades amb l’abstenció d’ERC i PDeCAT.

Moció de VSF per una campanya de civisme. Unanimitat.

Moció del PSC de suport a la població celíaca de Sant Feliu. Unanimitat.

Moció del Moviment Ecologista Santfeliuenc de denúncia de les activitats de l’empresa ILC-Iberpotash. Aprovada, amb l’abstenció de PDeCAT, VSF, C’s i PP en els punts 3 i 4.

Moció per reduir l’IVA dels serveis funeraris. Unanimitat.

Moció d’ICV-EUiA per evitar la hipersexualitat i la cosificació de les dones en esdeveniments públics. Aprovada, amb l’abstenció de PDeCAT i VSF.

Moció d’ICV-EUiA en defensa per aprofitament els recursos destinats a necessitats educatives especials. Unanimitat.

Subvencions a entitats. Aprovades, amb l’abstenció de VSF.

Conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat per al control de mosquits. Unanimitat.

Aportació al Consorci del Parc de Collserola. Aprovat, amb l’abstenció de C’s.

Transferència a la Diòcesi de Sant Feliu. Aprovada, amb l’abstenció de C’s i el vot en contra d’ERC i el regidor no adscrit.

Juny 2017

Aprovació definitiva del Pla de Rescat Social. Unanimitat.

Aprovació definitiva del Pla Local d’Habitatge. Aprovat amb les abstencions de C’s i PP.

Incorporació de clàusules socials i mediambientals en les contractacions públiques. Unanimitat.

Criteris a incorporar en els plans d’ocupació. Unanimitat.

Projecte d’urbanització de la modificació puntual del PGM Can Ricart. Aprovat, amb el vot en contra de C’s.

Aprovació provisional de la modificació del Pla Especial d’Espais Lliures i Equipaments Comunitaris de Can Calders. Aprovat, amb el vot en contra de PP.

Moció de suport al manifest de Sant Feliu per la convivència i contra  el racisme. Unanimitat.

Elecció de Julia Latorre com a Síndica de Greuges. Aprovada, amb els vots en contra de PDeCAT i l’abstenció d’ERC.

Moció d’ERC i PDeCAT per fer una consulta per triar el càrrec de Síndic/a. Rebutjada, amb els vots en contra d’ICV-EUiA, PSC, C’s i VSF, i les abstencions de PP i el regidor no adscrit.

Moció en defensa d’un servei de transport sanitari 24 hores amb base d’operacions a Sant Feliu. Unanimitat.

Moció d’ERC i ICV-EUiA per la feminització del nomenclàtor. Aprovada amb els vots a favor d’ERC, ICV-EUiA, PSC, PDeCAT, el vot d’un regidor de VSF i el vot del regidor no adscrit. Van votar en contra C’s i PP, i es va abstenir un regidor de VSF.

Moció de C’s perquè l’Ajuntament es posicioni al costat de la democràcia i l’Estat de dret. Rebutjada, amb els vots en contra d’ICV-EUiA, ERC, PDeCAT, VSF i el regidor no adscrit; i l’abstenció del PSC.

Moció del PP contra el referèndum anunciat per a l’1 d’octubre. Rebutjada, amb els vots en contra d’ICV-EUiA, ERC, PDeCAT, VSF i el regidor no adscrit; i l’abstenció del PSC.

Moció d’ERC, VSF i PP de reprovació al procediment i a la gestió de la concessió d’una bestreta a un treballador de l’Ajuntament. Rebutjada, amb els vots a favor del PDeCAT (en el punt 1; en el punt 2 es va abstenir) i el regidor no adscrit, els vots en contra d’ICV-EUiA i PSC, i l’abstenció de C’s.

Moció de suport al manifest de Sant Feliu per la convivència i contra el racisme. Unanimitat.

Moció de suport a la declaració amb motiu del Dia de l’orgull gai, lèsbic, transsexual, bisexual i intersexual. Unanimitat.

Moció de suport al manifest per commemorar el dia internacional de les persones refugiades. Unanimitat.

Moció de suport al manifest per augmentar en els pressupostos generals de l’Estat l’assignació destinada a la lluita contra la violència de gènere i les polítiques d’igualtat. Unanimitat.

 

Envieu-nos les vostres cartes per correu electrònic a comunicacio@santfeliu.cat o per correu postal a l’Ajuntament (pl. Vila, 1). Els textos han de tenir una extensió màxima de 15 línies o 1.000 caràcters (espais inclosos). Indiqueu el vostre nom i cognoms, adreça, telèfon i DNI. Les cartes es publicaran per rigorós ordre d’arribada.

Falsas acusaciones de C’s

 

La Junta Directiva de la AVV de Mas Lluí, leídas las declaraciones del Sr. Alba, portavoz del grupo municipal de C’s, publicadas en el Butlletí de mayo, comunica que:

 

• Es totalmente falso que haya recibido presiones del equipo de gobierno en relación a la sustitución de la moción presentada en el pleno de abril, por un escrito en el que se concretaban los acuerdos a los que se había llegado. Acuerdos que consideramos beneficiosos para el barrio.

 

• No reconoce en sus vocales a ningún infiltrado de ningún partido político.

• Siempre ha permanecido al margen, y ha actuado con total independencia de los partidos políticos, tanto si están en el gobierno como en la oposición durante los 8 años que lleva al frente de la AVV.

 

• Exigimos al Sr. Alba que rectifique sus declaraciones en el próximo Butlletí, así como que pida disculpas a la AVV de Mas Lluí en el próximo pleno.

 

Sus acusaciones, totalmente alejadas de la verdad, pretenden confundir y crear división en el barrio.

 

Junta directiva de la AVV Mas Lluí

14 de junio de 2017