469

setembre 2017 | Sant Feliu de Llobregat

Cultura

La Mostra TransArt i el Cicle de Joves Intèrprets al Palau, una parella d’estiu molt artística

Un estiu més, Sant Feliu acull una nova edició de la Mostra TransArt d’art jove i del Cicle de Joves Intèrprets al Palau. Tal com va passar l’any anterior, les dues propostes van juntes i incorporen activitats paral·leles com cinema i teatre, amb la voluntat d’oferir al públic un paquet escènic i cultural d’allò més complet.

La VI Mostra TransArt d’Art Jove, que estarà oberta fins al 24 de juliol, aplega les obres d’una cinquantena d’artistes que exposen els seus treballs en les diferents sales del Palau Falguera. Entre els artistes participants hi ha membres de l’entitat local Kaligrafics i de l’Ateneu Santfeliuenc. Per segon any consecutiu també hi participen alumnes de batxillerat artístic de l’institut Olorda, els quals han comptat amb l’assessorament del Cercle de Belles Arts de Sant Feliu.

A part de l’exposició, on hi ha obres d’estils diferents, en el marc del TransArt 2017 es va fer un concert a càrrec de Faraday Quartet i la representació de l’obra teatral Shakespeare, la nodriza y su perro.

Tot i que la mostra TransArt va néixer a la dècada dels 90, va ser l’any 2013 quan l’Ajuntament va apostar fort per recuperar aquest esdeveniment cultural després d’un període d’inactivitat. L’objectiu és convertir l’exposició en un espai de referència en la divulgació i la promoció dels artistes novells.

El talent musical del territori, a escena

Per sisè any consecutiu, els jardins del Palau Falguera han estat l’escenari de diferents concerts entre l’1 i el 15 de juliol, organitzats sota el paraigua del Cicle de Joves Intèrprets. El gruix de les actuacions ha anat a càrrec de grups locals com Only Moore (rock), Dorban (power pop), Bike & Lonesome (blues), o Xavier Canals & Mario Bueno i el seu repertori clàssic, així com la simbiosi entre pop i coral de ReBird & Cor 685. El cartell del cicle va comptar també amb un grup d’especial rellevància, Pablo Und Destruktion, formació asturiana d’estil folk.

Consulteu la programació a www.santfeliu.cat/cultura