469

setembre 2017 | Sant Feliu de Llobregat

L’Ajuntament amplia les ajudes per a llibres de text i sortides escolars

Esport, música, ball, joc i cinema, propostes de l’Estiu Jove 2017

A partir del curs vinent, l’Ajuntament ha ampliat les ajudes per a llibres i sortides escolars obligatòries a totes les famílies empadronades a Sant Feliu amb fills i filles escolaritzats a la ciutat que compleixin els requisits econòmics establerts. Amb aquesta mesura, es vol garantir el dret de tothom a l’educació, un dels eixos del Pla de Rescat Social.

El termini per sol·licitar els ajuts és del 4 al 18 de setembre, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (de dilluns a divendres, de 8 a 20 h). Consulteu els requisits econòmics a complir per optar als ajuts a www.santfeliu.cat/ajutsescolars

Llibres de text

S’atorga una quantitat fixa en funció del curs escolar de l’infant:

Educació infantil (P3, P4 i P5): 40 €

Cicle mitjà i superior (3r, 4t, 5è i 6è): 36 €

Cicle inicial (1r i 2n): 66 €

ESO: 100 €

Sortides escolars obligatòries

S’atorga la quantitat equivalent al 80% del cost de les activitats de mitjana per escola. Les ajudes les rebrà el centre escolar on assisteix l’alumne a qui es concedeix l’ajut.

Tant en els ajuts dels llibres com en els de les sortides escolars, la quantitat concedida en cas de separació o divorci serà del 50% per al progenitor que ho sol·liciti.

En casos excepcionals, l’Ajuntament complementarà els ajuts a través dels Serveis Socials municipals.

 

El Programa de Joventut de l’Ajuntament organitza un estiu més tot d’activitats gratuïtes per fer gaudir els més joves. En l’àmbit esportiu, els dimarts i dijous de juliol, a les 18.30 h, es fan partits de futbol i de bàsquet 3x3 a la pista de l’escola Arquitecte Gaudí. A més, tots els dilluns i dimecres de juliol es fan competicions de tennis taula i es juga a la PlayStation 4, a la Sala Ibèria.

Enguany s’han estrenat les “Juernes masterclass”, una proposta per als dijous, a les 20 h, que ha inclòs sessions de zumba i hip hop. A més, els dimecres, a les 18 h, hi ha hip hop a la plaça Dicià.

El cinema a la fresca és la proposta per als divendres, a les 22 h, cada setmana en un lloc diferent.

Consulteu les activitats a www.facebook.com/jovesdesantfeliu