468

maig 2017 | Sant Feliu de Llobregat

Esports

Sant Feliu va estrenar el 6 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, la primera ruta saludable “Fes Salut”, un circuit pel nucli urbà concebut perquè les persones el facin a peu. Es tracta d’una iniciativa municipal per promoure els hàbits saludables i afavorir que les persones practiquin l’exercici físic i segueixin una vida activa.

La ruta, de 6,86 km i un desnivell màxim de 70 metres, segueix un recorregut pel nucli urbà que travessa el municipi des del costat del riu, a l’altura del carrer del Pla, fins a la banda muntanya, tocant el parc del Cerdanet o el parc d’Europa. Alhora, el circuit passa per espais emblemàtics de la ciutat per donar un atractiu afegit al passeig.

La ruta està totalment senyalitzada amb grans marques de color al terra que indiquen amb una fletxa la direcció del recorregut. Tot i que aquesta és la primera ruta, l’Ajuntament ja està treballant en la definició de dues rutes més que es posaran en marxa properament.

Tota la informació sobre les rutes, així com recomanacions per a les persones que vulguin iniciar-se en aquestes caminades la trobareu a:

www.santfeliu.cat/itineraris

 

Es crea la primera ruta saludable a peu per promoure la vida activa

“Amb aquesta ruta, i les que farem properament, volem que la gent agafi l’hàbit de fer exercici físic d’una manera senzilla, còmode i econòmica, sortint a caminar per la ciutat i aprenent a gaudir de l’entorn més proper”

Lourdes Borrell

Regidora d’Esports

El Barça CBS, campió de la Copa Catalunya de bàsquet femení

El Club Handbol Sant Llorenç, nou equip de Lliga Catalana

El Barça CBS es va proclamar el 21 de maig campió de la Copa Catalunya en derrotar per 57 a 49 el Cerdanyola-Vila Universitària a l’últim partit de la Final a Quatre disputada al Palau d’Esports Juan Carlos Navarro. Un premi merescut, ja que les de Mateo Rubio van acabar en primer lloc a la Lliga regular i van desfer-se del Mataró amb autoritat (73 a 55) a les semifinals.

El pròxim repte del Barça CBS al que s’havia d’enfrontar abans de tancar l’edició del Butlletí, era la Final a Quatre dels dies 27 i 28 de maig que dona el bitllet definitiu per disputar la Lliga Femenina 2, i així ascendir a la divisió de plata del bàsquet espanyol.

El CH Sant Llorenç va aconseguir l’ascens de categoria a la Lliga Catalana després de guanyar el 17 de maig l’equip de La Garriga per 39 a 28. Gabriel Hernández, president del CH Sant Llorenç assegura que l’ascens “suposa una gran alegria i també un repte”. Alhora, considera que el club té “un bloc de jugadors de gran qualitat i amb una gran motivació, que ens fan pensar que podem mantenir la categoria que és del que es tractaria la temporada vinent”. El president també subratlla que l’ascens “és una recompensa a tot el que s’ha treballat des de baix, fent consolidar el projecte a nivell de base que és el més important”.

Actualment el Club Handbol Sant Llorenc té al voltant de 300 jugadors i jugadores, i s’ha consolidat com un equip potent en el panorama de l’handbol català.

Les noies de waterpolo aconsegueixen l’ascens a Divisió d’Honor

Esportistes d’arreu del món en el 12è Torneig de Kuk Sool Won

L’equip de waterpolo femení del Club Natació Sant Feliu jugarà la temporada vinent a la Divisió d’Honor Femenina després de guanyar el passat 1 d’abril l’equip del CDN Boadilla a les instal·lacions d’El Complex, i assegurar-se així l’ascens a poques jornades del final de la lliga.

El marcador va acabar amb un favorable 14 a 5 en la 16a jornada de la Primera Divisió Femenina, i tant el públic que omplia la piscina com les noies que són entrenades per Manuel Suárez van celebrar la classificació.

D’altra banda, a l’expresident del Club Natació Sant Feliu, Manuel Ferron, va rebre la Placa d’Or de la Federació Catalana de Natació, per la seva brillant dedicació a aquest esport en un acte celebrat el 17 de maig a Sabadell.

Mig miler d’esportistes d’arreu del món van competir el 22 i 23 d’abril en el 12è Torneig Internacional d’Arts Marcials Coreanes Kuk Sool Won celebrat al pavelló esportiu de l’escola Pau Vila i al Palau d’Esports Juan Carlos Navarro. En concret, van competir un centenar d’esportistes de Catalunya, un centenar més de Madrid i Múrcia, uns 250 d’arreu d’Europa i la resta d’altres països com els Estats Units, Corea del Sud, Argentina o l’Iran.

L’esdeveniment va comptar també amb la presència del gran mestre i fundador del Kuk Sool Won, Kuksanim, de 81 anys. Alhora, es van fer exàmens nacionals de cinturó negre i d’altres categories, així com exhibicions de mestres i d’equips infantils.