Web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

Subscripció a canals digitals de comunicació:

Si vols connectar-te als canals digitals de comunicació de Sant Feliu, omple tots els camps que t'interessin del formulari següents i fes clic a "Enviar formulari".

Formulari d'alta als serveis
Nom i cognoms*:
DNI*:
Data de naixement*:  de   de 
Sexe*: Home Dona

Adreça electrònica (1):

Mòbil (1):
* Camps obligatoris.
* (1) És obligatori especificar el correu electrònic i/o el número de telèfon mòbil.
Missatges per correu electrònic:
El Butlletí Digital (actualitat i agenda de Sant Feliu): notícies d'interès de la ciutat, resultats electorals, nous serveis, obres, escoles, promocions d'habitatge protegit, formació ocupacional i contínua, espectacles, cursos, concerts, exposicions, activitats esportives i infantils, alertes dels processos selectius vigents de l'Ajuntament.
 
SMS - Missatges breus al telèfon mòbil:
Agenda d'activitats: espectacles, cursos, concerts, exposicions, activitats esportives i infantils, etc.
Actualitat de Sant Feliu: notícies d'interès de la ciutat, resultats electorals, nous serveis, obres, escoles, promocions d'habitatge protegit, formació ocupacional i contínua, etc.
Oferta pública de treball: alertes dels processos selectius vigents de l'Ajuntament.
 
L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat garanteix la confidencialitat de les dades personals enviades, en cap cas es donaran a terceres parts, d'acord amb els principis de protecció de dades de la LOPD (Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre) de protecció de dades de caràcter personal.
 
Formulari de baixa
Adreça electrònica (1):
Mòbil (1):
* (1) És obligatori especificar el correu electrònic i/o el telèfon mòbil
 
Tornar
 

 

Plaça de la Vila, 1 - 08980 - Sant Feliu de Llobregat ajuntament@santfeliu.cat Facebook de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat Twitter de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat Canal Youtube de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat Google